onsdag 26. september 2018

Romerike sangfestival

Akershus sangerforum ønsker medlemskor og vokalgrupper velkommen til Romerike sangfestival 20196. april 2019, klokka 11:00 til 17:00, Gjerdrum kulturhusVårens vakreste sangeventyr i Akershus blir Romerike sangfestival som vi arrangerer i Gjerdrum kulturhus lørdag 6. april. Her skal kor fra hele fylket komme sammen og synge for og med hverandre. Hvert kor får framføre et eget repertoar, og i tillegg blir det fellessang.
  • Det blir salg av mat og drikke på kulturhuset hele dagen. 
  • Kulturhuset er tilpasset rullestolbrukere. 
  • Det er gratis parkering i umiddelbar nærhet av kulturhuset, og bruker du offentlig transport, er det bare et par skritt fra Ask bussterminal. 
Festivalen har plass til 10 kor, og det er første kor til mølla som gjelder. Når ti kor har meldt seg på, er det fullt - så vent ikke for lenge dersom dere har lyst til å delta på festivalen. Påmeldingen skjer ved å fylle ut et skjema som du kommer til ved å klikke her
Det er en liten deltakeravgift på 50 kroner per person. Denne deltakeravgiften dekker trykking av program og tilrettelegging av lokalet. 
Dersom dere trenger akkompagnement til framføringen deres på festivalen, vil vi kunne bistå med pianist på stedet. 
Dersom det er mange som ønsker en helaften i Gjerdrum, vil vi vurdere å organisere en sangerfest på kvelden med mat, drikke og spontansang. Hvis dette frister, gi melding om det i påmeldingsskjemaet. 
Raumergården hotell ligger vegg i vegg med kulturhuset, og dersom dere ønsker å bli over i Gjerdrum til søndag 7. april, kan dere få en spesielt hyggelig pris på overnatting ved å sende en forspørsel til booking@raumergarden.no og oppgi at dere skal delta på Romerike sangfestival. Det er blandakoret Vræl som er teknisk arrangør på vegne av Akershus sangerforum. Har du spørsmål om arrangementet - ta kontakt med Vræl på vraelgirlyd@gmail.com
Konsertsalen i kulturhuset er en moderne teatersal som brukes til konserter og forestillinger. Huset eies av Gjerdrum kommune.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar